Cart 0
 

 voor bedrijven:

workshops.

Wij geven lezingen en workshops aan bedrijven, scholen, sportverenigingen en andere organisaties door het hele land. Binnen je bedrijf bewust omgaan met optimaliseren van energie? Met een-op-een consulten adviseren we het hele team persoonlijk en krijgt iedereen na afloop een rapport met de samenvatting van het gesprek.

 

Review

Angela en Yvanka weten hun enorme kennis over voeding en gezondheid op een overtuigende en liefdevolle manier over te brengen. Als organisator is het ook heel fijn om met Health Stories te werken gezien hun goede voorbereiding, het snelle schakelen en het op tijd aanleveren van de presentatie.
— Workshop Gemeente Amsterdam

Mastercourse

In groepsverband meer leren over voeding? Voor groepen van maximaal 20 personen geven wij ook masterclasses. Een hele dag gaan we de diepte in en leer je hoe je lichaam weer optimaal kan functioneren door als oermens te leven in de moderne maatschappij.

een-op-een consulten voor bedrijven

Hoe houd je je energie de hele dag optimaal om de beste resultaten en groei te behalen in je werk? Wij kunnen met een-op-een consulten van 30 minuten per persoon het hele team persoonlijk adviseren en ingaan op specifieke klachten en wensen. Iedereen krijgt een persoonlijk rapport na deze dag.