SlaapMAT

SlaapMAT

85.00

De slaapmat is gemaakt van biologisch katoen gevuld met biologische bamboe watten met een aan de binnenkant gestikte DOT (niet zichtbaar), dus het is erg dun maar zijn effectiviteit zit in de opbouw van laagjes.

Plaats een slaapmat onder je matras of hoofdkussen. De slaapmat zal je energieveld ondersteunen en staat je lichaam toe om te ontspannen zodat je dieper zult slapen. Geschikt voor alle leeftijden; baby’s, kinderen of volwassenen. Doe de smartDOT op je Wifi router of zelfs de baby monitor. Meer weten over elektrosmog en energydots.

sold out
Bestel nu

Extra informatie

Wil je graag diep slapen en ’s morgens uitgeslapen en frisser opstaan? Straling van Wifi en onze geliefde gadgets verstoren onze slaappatronen. Houd je slaapmat in de buurt en geniet van een verbeterde slaap, een gevoel van rust en een grotere veerkracht in de uitdagende omgeving van vandaag de dag.

De verborgen schoonheid van de slaapmat is de energyDOT, gestikt tussen de laagjes in het midden van de mat. Deze DOT houdt de verzachtende natuurlijke energietrillingen vast en straalt deze uit. Dit werkt in op je energieveld. Je energieveld wordt sterker en zal je lichaam dus beter kunnen relaxen en zal in een diepe herstellende slaap vallen.

Deze handgemaakte slaapmatten worden geleverd in een zachte crème kleur met een aan de bovenkant een prachtig spiritueel geometrisch symbool van de Zaad van het Leven gestikt. De achterkant van de mat is gemaakt van het zachtste biologisch geborsteld katoen.