bioDOT + smartDOT

bioDOT + smartDOT

55.00

Dit is de beste manier om te beginnen met energyDOTs. De duo-verpakking bevat een zelfklevende bioDOT en een zelfklevende smartDOT. Draag de bioDOT om je energie te versterken en te ondersteunen. Plak de smartDOT op je mobiele telefoon om de giftige emissies opnieuw af te stemmen. Gebruik ze beide om jezelf tegen straling te beschermen en om je energieniveau te verhogen. Meer weten over elektrosmog en energydots.

Quantity:
Bestel nu

Extra informatie

Draag de bioDOT op je favoriete sieraad, je horloge of iets anders wat je met je mee kunt dragen. Het heeft een hele sterke plakstrip aan de achterkant. We leven in een wereld omgeven door “elektro-smog” en de bioDOT ondersteunt je energieveld in deze intensieve leefomgeving.
De gouden smartDOT is de “harmoniser” voor elk apparaat. Als dit je eerste smartDOT is, plak het dan in het midden van je mobiele telefoon. Het kan hoe dan ook gebruikt worden op elk apparaat – Wi-Fi router, laptop, tablet, baby monitor en veel meer. De krachtige resonerende energie die de smartDOT uitstraalt, stemt opnieuw de straling van deze apparaten af.
Als je de smartDOT op je mobiele telefoon plakt dan zou het ideaal zijn om je telefoon te beschermen met een hoesje.
Door de bioDOT en de smartDOT te gebruiken verandert de energie waaraan je blootgesteld wordt en het verbetert dagelijks de manier waarop je de energie waarneemt. Geschikt voor alle leeftijden.