telefonisch consult

Door middel van jullie tips is er (in korte tijd) een hoop veranderd in mijn leven. Mijn kinderen zijn rustiger, we hebben een gezondere leefstijl en ik ben inmiddels al 5 kilo kwijt, voor mij een droom die uitkomt. Ontzettend bedankt!

Linda

 

 

consult stress en voeding

We zijn nu goed 6 weken onderweg en wat een verschil zeg! Ik ervaar meer rust en overzicht. Waar ik voorheen na een werkdag echt kon overlopen heb ik dat nu niet meer. Ik krijg complimenten van anderen dat ik er rustig bij zit. Mijn man ervaart dezelfde positieve effecten. Mijn zoon kan zich beter focussen en draaft niet meer om de haverklap door. Hij is rustiger en gaat nu zelfs alleen spelen.
Kortom; ik raad dit nu aan iedereen in mijn omgeving aan. Dus heel erg bedankt het heeft ons gezin echt heel erg geholpen!.

Susanne

 

 

workshop gemeente amsterdam

Bij Health Stories is enorm veel kennis van voeding en gezondheid en ze weten dit op een overtuigende en liefdevolle manier over te brengen. Ze luisteren goed naar je verhaal en maken daarbij een passend advies. Zo heeft Health Stories mijn ingesleten eetpatroon weten te doorbreken en mijn gezondheid een boost gegeven.

Welmoed

 

 

1-op-1 consult

Heel fijn dat er echt persoonlijk naar je word gekeken en adviezen gegeven worden die bij jou persoonlijk en levensstijl passen! Ik kan weer met volle inspiratie en adviezen aan de slag met mijn voeding en het werpt nu al zijn vruchten af! Echt een aanrader als je dmv een natuurlijke manier het beste wilt voor je lichaam.

Marcella

 

 

skype consult

Na een zomer waarin het van kwaad tot erger ging met mijn gezondheid ben ik bij Health Stories terecht gekomen. Door alle medicijnen die ik in korte periode had gekregen was mijn energie niveau op -10 en ik voelde me uitgeblust en niet mezelf. De wijzigingen in mijn voeding en de aangeraden suppletie hebben binnen een paar weken zijn vruchten al afgeworpen. Ik voel me per week sterker worden en ik weet zeker dat dit zonder de aanpassingen in mijn levensstijl veel langer had geduurd..

Vanessa

 

 

pakket: een gezonde darm

Al jaren kamp ik met klachten zoals eczeem, spastische darm, lactose intolerantie, fruitallergie, rode huid in het gezicht etc. De huisarts zei dat het in mijn systeem zit. Ik werd boos en weigerde dit te geloven. Health Stories vroeg mij dingen als 'heb je snel blauwe plekken?'. Ik viel van mijn stoel van verbazing. Zij wisten dingen van mij die ik niet begreep en bovendien nog niet verteld had. Het eerste consult is zeer uitgebreid, alles valt op zijn plek. Afvallen was nooit mogelijk maar nu val ik langzaam af! Ik eet super gezond, voel me er geestelijk veel beter bij en de klachten nemen af.

Linda

 

 

1-op-1 consult

Ik ben super blij! Na altijd dagen ziek te zijn van mijn menstruaties door endometriose, zijn mijn menstruaties na 2 consulten enorm verbeterd: ik werd deze maand ongesteld en heb er niks van gevoeld!! Geen buikkrampen, geen dag ziek, helemaal niks… een wereld van verschil! Wist niet wat ik meemaakte! :)

Thirza (29)