Cart 0

Elektrosmog

 
 

Bezorgd Over Jouw EMF Blootstelling?

We zijn omgeven door elektromagnetische straling (EMF) van onze telefoons, computer, tablets en elk aanwezig Wi-Fi apparaat. Er is een groeiende bezorgdheid over de gezondheidseffecten door deze blootstelling. EnergyDOTs bieden een eenvoudige, betaalbare en krachtige oplossing hiervoor. Zij zijn harmonisers, wat betekent dat de werken door de negatieve straling van apparaten opnieuw af te stemmen.

Dubbel blind placebo controlerend onderzoek en de ervaringen tonen aan dat energyDOTs een positief verschil kunnen maken.

Ideaal voor volwassenen, inclusief zwangere vrouwen en kinderen.

Met de EMB bloedtest kun je testen of er energetische belasting bestaat op elektrosmog in je lichaam.

 
 

Welke Energydot is geschikt voor mij?

 
 
BioDOT + smartDOT combinatie pakket

BioDOT + smartDOT combinatie pakket

biodot voor jou

We bevelen je aan om te beginnen met een bioDOT + smartDOT combinatie pakket. De bioDOT is bedoeld om te dragen en je te beschermen terwijl je onderweg bent. De energie die het uitstraalt brengt je energieveld opnieuw in balans en geeft je een neutrale energie boost. Als je energie sterker is dan ben je minder gevoelig voor elektromagnetische straling om je heen. De smartDOT is voor elk apparaat en smoort schadelijke energie direct in de kiem. De energie die het uitstraalt zal elektromagnetische straling opnieuw afstemmen zodat ze niet schadelijk voor je zijn.

 
SmartDOT double pack

SmartDOT double pack

SMARTDOT VOOR AL JE APPARATEN

In een ideale wereld zou je een smartDOT moeten hebbenop al je apparaten. SmartDOT brengt de energie in harmonie. Het straat een energie uit die elektromagnetische straling afstemt op je apparaten zodat ze in gebruik minder schadelijk worden. Elke cel in je lichaam werkt als een antenne. Het lichaam zal reageren op de elektromagnetische velden waaraan het is blootgesteld en dit oppakken. Door deze velden opnieuw af te stemmen zal je lichaam zich beter kunnen ontspannen. Haal eenvoudigweg het papiertje van de plakstrip af en bevestig de smartDOT aan een willekeurig apparaat; je mobiele telefoon, je draadloze telefoon, computer, wiFi router, baby monitor, TV, spelconsole of een ander elektronisch apparaat.

 
SpaceDOT double pack

SpaceDOT double pack

spacedot voor thuis

SpaceDOT is geschikt voor thuis of op kantoor, om positieve en harmonieuze energie in je ruimte te brengen. Geopatische, architectonische, historische en emotionele factoren hebben allemaal een duidelijke invloed op de energetische kwaliteit van onze leefomgeving – en daarom ook op ons. De spaceDOT stemt energetische verstoringen opnieuw af door positieve vitale energie te creëren. Voel elke dag de hele dag lang de stroom van hoog trillende energie. De spaceDOT heeft een effectieve werking in een straal van vijf meter, je gebruikt er ongeveer vier voor het hele huis.

 
SlaapMAT

SlaapMAT

SLAAPMAT VOOR EEN GOEDE NACHTRUST

Wil je graag dieper slapen en ’s morgens meer uitgerust wakker worden? Onze slaapMAT verbetert je slaap en geeft je een gevoel van uitgeruste kalmte. De straling van wi-Fi en onze zo geliefde gadgets verstoren onze slaappatronen en vele mensen hebben te moeite om een goede nachtrust te krijgen. SleepMAT is een handgemaakt product van biologisch katoen met een energyDOT in het midden. Deze DOT houdt een rustgevende energie vast en straalt deze ook uit. De handgemaakte slaapmat wordt geleverd in een zachte crème kleur met aan de voorkant het prachtig geborduurd geometrisch heilig symbool van de Zaad van het Leven. De SlaapMAT is uitermate geschikt voor onder het matras in babybedjes maar je kunt hem ook meenemen in de kinderwagen of in de draagzak.

 

 Review Energydots

I have found that this simple device, placed upon the mobile phone, significantly reduces the electromagnetic effect of the phone on the body.
— Dr Nyjon Eccles BSc MBBS PhD MRCP – Harley Street, London