Bescherm jezelf tegen omgevingsfactoren: elektrosmog

BEZORGD OVER JOUW EMF BLOOTSTELLING?

Slapen met je mobiel op het nachtkastje, je laptop non-stop aan op je bureau en een rondslingerende tablet op de eettafel. Allemaal natuurlijk aangesloten op WiFi. Rond ieder elektrisch apparaat ontstaat elektromagnetisch veld (EMF) dat straling afgeeft aan de directe omgeving: “elektrosmog”.

Wonen én werken in ruimtes die zijn volgebouwd met apparatuur kan belastend zijn voor onze gezondheid. Iedere cel in ons lichaam fungeert als antenne en reageert op ieder elektromagnetisch veld waar het mee in aanraking komt. Kan ons lichaam al die prikkels en straling wel aan?

klachten door blootstelling aan elektromagnetische straling

Er wordt wel steeds meer onderzoek gedaan naar dit onderwerp door de stijging van onverklaarbare klachten als hoofdpijn, duizeligheid, vermoeidheid, stress, hartkloppingen, slapeloosheid, concentratieproblemen, burn-out of depressie. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de lange termijn effecten ernstig kunnen zijn en dat EMFs gecorreleerd zijn aan bepaalde vormen van kanker, ziekte van Alzheimer, ADHD, chronische vermoeidheidssyndroom en MS.

Testen via de EMB

Met de EMB bloedtest kun je laten testen of er energetische belasting bestaat op elektrosmog in je lichaam. Als je het zekere voor het onzekere wilt nemen en vandaag al iets wilt doen, begin dan in je slaapkamer. Als je slaapt ben je zelf het minst beschermt tegen elektrosmog. Haal stekkers uit het stopcontact, zet je mobiel op vliegtuigmodus. Maar denk ook aan je elektrische deken, het elektrisch verstelbare bed en wat dacht je van de babyfoon? Baby’s zijn nog gevoeliger voor straling dus geef liever niet je mobiele telefoon (straks met 5G?!) als speeltje.

Voorkomen door gebruik van Energydots

Bij ons kun je nu ook producten van Energydots bestellen. Door het gebruik van energydots kun je blijven genieten van draadloze technologie zonder nadelige effecten. Benieuwd naar het onderzoek naar energydots? Hierbij wat meer informatie over hoe het is uitgevoerd door het onafhankelijke Centre for Biofield Sciences in de UK. Er is dubbelblind, gerandomiseerd onderzoek met een controlegroep gedaan. En daarnaast is er een aantal andere methoden gebruikt, zodat de geldigheid van het onderzoek hoger wordt.

Lees meer over het wetenschappelijke onderzoek van Energydots.